در مورد خواص نارنج در طب سنتی و تاثیر آن برای پوست و مو

خواص نارنج در طب سنتی,خواص عرق بهار نارنج در طب سنتی,خواص بهار نارنج در طب سنتی,خواص آب نارنج در طب سنتی,خواص نارنج طب سنتی,خواص بهار نارنج طب سنتی,خواص نارنج از نظر طب سنتی,خواص نارنج از دیدگاه طب سنتی,خواص آب نارنج طب سنتی,خواص بهار نارنج از نظر طب سنتی,خواص دارویی بهارنارنج در طب سنتی

خواص نارنج در طب سنتی , خواص عرق بهار نارنج در طب سنتی , خواص بهار نارنج در طب سنتی , خواص آب نارنج در طب سنتی

در این مطلب از سایت جسارت به در مورد خواص نارنج در طب سنتی و تاثیر آن برای پوست و مو می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد

نارنج میوه ای با خواص بسیار زیاد که استفاده از آن برای تمامی افراد توصیه میشود. از فواید آن میتوان به درمان اختلالات عصبی ، درمان حالت تهوع و استفراغ و همچنین درمان سردردی که بخاطر زیاد بودن صفرا است اشاره کرد.

خواص نارنج در طب سنتی

از آب نارنج برای خوشبو کردن و بهبود طعم غذا استفاده می‌شود .همچنین در صنعت عطرسازی و شامپو سازی نیزکاربرد دارد.

این میوه از گروه مرکبات است. آب نارنج ترش، مطبوع و سرشار از ویتامین C است و بار بسیار یاز غذاها می تواند یک چاشنی باشد.این میوه  از جمله میوه هایی است که برای اعصاب، دفع سنگ کلیه و مثانه، گلودرد و فشار خون بسیار مفید است.

نارنج ، خواص نارنج , نارنج و لاغری و دیابت

خواص نارنج

– این میوه هضم غذا را آسان تر می کند.

– خوردن آن با شکر در رفع یبوست بسیارموثر است.

– برای درمان گلودرد و درمان سرفه و فشار‌ خون بایستی نصف لیوان آب آن را با یک قاشق عسل مخلوط کرده و بعد از غذا بخورید.

– اثر ضدعفونى کننده و میکروب کشى دارد.

– ضماد پخته این میوه که پوست و هسته هم داشته باشد، برای جرب، خارش، جوش هاى پوستی و نرم کردن پوست بدن و موى سر موثر است.

مصارف علمی و دارویی : خواص ضد نفخ، ضد یبوست، ضد تهوع، ضد پیری و نشاط آور این میوه به اثبات رسیده است. این میوه به دلیل غنی بودن از ویتامین C یکی از آنتی اکسیدان‌‌های طبیعی محسوب می‌‌شود. البته باید توجه داشته باشید که آبگیری و حرارت می‌‌تواند تا حدودی باعث تخریب ویتامین C موجود در آن گردد. در سال‌‌های اخیر از عصاره نارنج قرصی تهیه شده که مصرف آن باعث افزایش دمای بدن و کنترل اشتها می‌‌شودکه از همین طریق با افزایش سوخت‌وساز بدن موجب کنترل وزن می‌‌گردد. از هزاران سال پیش میوه نارس نارنج به عنوان دارو در چین استفاده می‌شده است. نکته قابل توجه در مورد عصاره نارنج احتمال افزایش ضربان قلب و فشار خون می‌‌باشد.